Rólunk

A Rusrielt lényege nem a hosszan tartó hirdetésekben, hanem a határokon átívelő, gyors üzletkötésekben rejlik!

Időben feltérképezve az ingatlanpiaci változásokat, és meglátva a lehetőséget a külföldi tőke kiaknázhatóságában, tapasztalatra és szakmai tudásra alapozva jött létre a Rusrielt ingatlan közvetítő hálózat. Célja sosem az volt, hogy kiszorítsa a piaci szereplőket, sokkal inkább az, hogy segítséget nyújtson minden ingatlantól megszabadulni vágyónak. Elhoztuk Magyarországra az orosz tőkét, olyan helyekről is, melyekre senki nem gondolna.
Mi nem csak Oroszországban keressük a befektetőket! Kapcsolataink révén más országokban is fel tudjuk térképezni az orosz nyelvű ingatlanfelvásárló szándékot! Jelen vagyunk a legdominánsabb orosz nyelvű internetes ingatlanhirdető portálokon, a legjobban pörgő ingatlanos közösségi csoportokban, és kiterjedt kapcsolati tőkénknek köszönhetően nincs az az ingatlan mennyiség Magyarországon, amit ne tudnánk záros határidőn belül értékesíteni.
Ingatlanközvetítés orosz nyelvű vásárlóknak, ellenben jutalékot nem kérünk!
Ingatlanközvetítés orosz nyelvű vásárlóknak, ellenben jutalékot nem kérünk!
Profi, tárgyalóképes orosz nyelvtudásunkból adódóan szakfordítást és szaktolmácsolást is tudunk vállalni, így a kommunikáció, a tárgyalás és a szerződéskötés menetében is ügyfeleink segítségére tudunk lenni. Ha mi jelen vagyunk, észre sem veszed a nyelvi korlátokat és különbségeket. Csapatunk profizmusának és kompetens mivoltának köszönhetően pedig lehetőséged van az ingatlanodról profi fotókat készíttetni, vagy akár egy profi reklámvideó segítségével bemutatni, árulhatjuk saját Landig oldalon orosz nyelvű cikkek segítségével, vagy egy teljes marketingstratégiát is építhetünk az eladó épületed köré..

miért válasszon minket

Eladási statisztikánk alátámasztja módszerünk létjogosultságát a magyar piacon.
Nem csak Oroszországba ajánljuk ki az ingatlanokat, hanem orosz nyelvűeknek számos európai országban!
Legyen az lakás, kertes ház, ipari épület, kicsi, közepes vagy hatalmas, mi garantáltan el tudjuk adni!
Eddigi ügyfeleink elégedettsége és sikeres eladásaink száma jelent valódi garanciát szolgáltatásainkra!
Terveink

Terveink

A Rusrielt az elkövetkező néhány évben Magyarország egyik piacvezető ingatlanközvetítő hálózata lesz. Megmutatjuk, hogy a nemzetközi értékesítés is lehet gyors és zökkenőmentes, ha megfelelő szakértelemmel, elszántsággal és alázattal fordulunk ügyfeleink és a piac felé.Tovább
Céljaink

Céljaink

Szakmai hitvallásunk minden elé helyezi az ügyfelek elégedettségét, így a jövőben is azt tervezzük, hogy megbízóink 100%-ig az elvárásaikhoz méltó szolgáltatásban részesüljenek. Soha nem látott szakmai sikereket tűztünk magunk elé, melyeket a magyar eladói és orosz nyelvű felvásárlói piac egyedülálló összekötésével fogunk elérni.Tovább

Munkatársaink

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan elírást, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük kattintson ide ide kattintva>>>.
Kapcsolat

info@rusrielthungary.hu

Budapest

Kövessen minket